Arbëri

Më 11 e 12 korrik mbyllet për qarkullim segmenti i Autostradës “Arbën Xhaferi” nga fshati Konjuh deri te Babushi

Më 11 e 12 korrik mbyllet për qarkullim segmenti i Autostradës “Arbën Xhaferi” nga fshati Konjuh deri te Babushi

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit njofton se më 11 dhe 12 korrik 2020 ( e shtunë dhe e diel) do të bëhet mbyllja për qarkullim e segmentit 6 të Autostradës “Arbën Xhaferi” nga kyçja në fshatin Konjuh deri në kyçjen e fshatit Babush (në kryqëzimin Banullë-Dheu i Bardhë, pjesa: kryqëzimi në Banullë - udhëkryqi Bresalc)

Punimet në fjalë do të zhvillohen për montimin (vendosjen e trarëve) në mbikalimin në fshatin Banullë.