Arbëri

Lugina kërkon të marrë pjesë në mbledhjet e qeverive shqiptare dhe në dialog

Lugina kërkon të marrë pjesë në mbledhjet e qeverive shqiptare dhe në dialog
 

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj, dhe ministri i Drejtësisë, Selim Selimi janë dy ministrat e parë të Qeverisë Hoti që sot vizituan Luginën e Preshevës.

Të dy ministrat vizitën e tyre e kanë nisur në Preshevë, ku janë pritur nga kryetari Shqipërim Arifi.