Arbëri

Karantinimi i 4 komunave veriore shkakton huti tek shqiptarët

 

Një ditë pasi zëvendëskryeministri i Kosovës, Goran Rakiq, tha se 4 komunat veriore do të hyjnë në karantinë për një javë, e mërkura është dukur një ditë tjetër e zakonshme.

Qytetarë të shumtë janë parë duke lëvizur dhe qëndruar në grupe pa masa mbrojtëse.