Arbëri

Basri Sejdiu: Përmirësimi i SHSKUK-së u ndalua nga apetitet politike dhe interesat e biznesit

Basri Sejdiu: Përmirësimi i SHSKUK-së u ndalua nga apetitet politike dhe interesat e biznesit

Basri Sejdiu, që sot u shkarkua nga posti i Drejtorit të SHSKUK-së, ka thënë se me rruga e përmirësimit të këtij institucioni u ndalua nga apetitet politike si dhe interesat e biznesit.

Shkarkohet drejtori i SHSKUK-së, Basri Sejdiu