Arbëri

KMDLNj dënon “fjalorin linçues të Gani Kocit”

 

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka dënuar gjuhën e përdorur nga Gani Koci kundrejt disa politikanëve dh figurave të shoqërisë civile.

Sipas informatave të KMDLNj-së, Policia e Kosovës ka filluar hetimet ndaj Gani Kocit për shkak të fjalorit fyes, denigrues dhe linçues ndaj disa politikanëve dhe pjesëtarëve të shoqërisë civile.