Arbëri

Haxhi Avdyli konfirmon se ka dalë pozitiv në COVID-19

Haxhi Avdyli konfirmon se ka dalë pozitiv në COVID-19

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli ka konfirmuar se ka dalë pozitiv në testin për COVID-19.

“Meqënëse interesimi i miqëve e gazetarëve është i madh për të konfirmuar lajmin nëse jam Covid pozitv. Lajmi është i vërtetë. Më është konfirmuar që analiza ime ka dalur Kovid pozitiv. Gjendja ime është e mirë dhe jam vetëizoluar sipas rekomandimeve”, shkruan ai në Facebook.