Arbëri

Familja e Rugovës beson në pafajësinë e Thaçit dhe Veselit, përmend bashkëpunimin e ish-presidentit me presidentin aktual

Familja e Rugovës beson në pafajësinë e Thaçit dhe Veselit, përmend bashkëpunimin e ish-presidentit me presidentin aktual

Me shqetësim të madh po i përcjell zhvillimet e fundit në vend familja e Presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugovës. Familja Rugova të premten ka lëshuar një deklaratë publike lidhur me “pretendimet për aktakuzë të mundshme të Prokurorisë së Specializuar” ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Në deklaratë është cituar fjala e presidentit të ndjerë, Rugova, në cilësinë e dëshmitarit, në gjykimin ndaj Slobodan Milosheviqit, ku ai kishte folur për UÇK-në.