Arbëri

Në QKUK po trajtohen 141 raste me koronavirus ​

Në QKUK po trajtohen 141 raste me koronavirus ​
Foto: Koha
 

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, janë duke u trajtuar 141 pacientë me Covid-19 pozitivë.

Në Klinikën Infektive janë të shtrirë 112 raste me Covid-19 pozitiv, në pulmologji 20 pacientë Covid-19 pozitiv me oksigjenoterapi, kurse në mjekësinë sportive, njësia intensive janë të shtrirë 9 pacientë me Covid-19 pozitiv, një nga ta i ​intubuar, kurse 5 të tjerë me CPAP dhe​ 3 të tjerë me maskë oksigjeni. ​