Arbëri

Leku forcon pozitat ndaj monedhave të huaja

Leku forcon pozitat ndaj monedhave të huaja

Tiranë, 2 korrik - Në tregun e këmbimit valutor vendas, të enjten leku forcoj pozitat ndaj monedhave të huaja, krahasuar me një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euro këmbehet sot me 124.27 lekë ose 0.06 lekë më pak se ditën e mërkurë. Ndërsa dollari amerikan shënoi që rënie të ndjeshme me 0.61 lekë dhe zbriti në kuotën e 110.16 lekëve.