Arbëri

Krasniqi: Shteti ka dështuar në përkrahje të biznesit

Krasniqi: Shteti ka dështuar në përkrahje të biznesit

Skënder Krasniqi, kryetar i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës - OAK, ka thënë se shteti ka dështuar të përkrahë bizneset dhe qytetarët.

Oda e Afarizmit ka kërkuar nga BQK-ja dhe bankat që ta shtyjnë edhe për tre muaj afatin e shlyerjes së borxheve dhe të kredive.