Arbëri

Nis hartimi i Strategjisë kundër korrupsionit 2021-2025

Nis hartimi i Strategjisë kundër korrupsionit 2021-2025

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Kosovës, Besnik Tahiri dhe drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havolli, diskutuan sot për procesin e fillimit të hartimit të Strategjisë kundër korrupsionit për periudhën 2021-2025.

Tahiri ka theksuar nevojën që procesi i hartimit të kësaj strategjie të jetë gjithëpërfshirës, duke përfshirë institucionet qendrore dhe lokale, shoqërinë civile, mediat dhe ekspert vendorë dhe ndërkombëtarë.