Arbëri

“E diela me Koha Ditore” sërish në duar të lexuesve

 

“Koha Ditore e së Dielës”, pas më shumë se tre muajsh, rikthehet në duart e lexuesve.

Ndonëse në kohë pandemie, gazeta nuk u ndal asnjëherë së punuari dhe për lexuesit u dha online falas, por gjithsesi adhuruesve të leximit u ka munguar afërsia fizike që sjell gazetaria e shtypur.