Arbëri

Humbje e madhe për shqiptarët, Engel humbi zgjedhjet për Kongresin amerikan

Humbje e madhe për shqiptarët, Engel humbi zgjedhjet për Kongresin amerikan

Sot shqiptarët humbën të vetmin zë të fuqishëm që i kishte ngelur në Kongresin Amerikan dhe që ishte njëkohësisht kryetar i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Kongres, Eliot Engel.

Sot ishin primaret për përfaqësuesit në Kongres brenda Partisë Demokratike në rajonin Bronx dhe Westchester County New York dhe Kongresmeni Eliot Engel humbi karshi kandidatit tjetër demokrat Jamaal Bowman, i cili fitoi me 63 për qind.