Arbëri

Thaçi rihap temën e bashkimit të Luginës me Kosovën para nisjes për në SHBA

Thaçi rihap temën e bashkimit të Luginës me Kosovën para nisjes për në SHBA
 

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka hapur temën e bashkimit të Luginës së Preshevës me Kosovën.

Ai ka thënë se është ithtar i bashkimit të Luginës me Kosovën dhe se nuk mund të ketë përmbyllje të konfliktit Kosovë – Serbi pa përcaktimin e vijës kufitare mes dy vendeve.