Arbëri

Hoti për mbajtjen e dasmave: Më 1 korrik do të shohim a ka kushte

Hoti për mbajtjen e dasmave: Më 1 korrik do të shohim a ka kushte
 

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se nuk është e sigurt se nga 1 korriku do të lejohen organizimet e dasmave dhe ahengjeve të ndryshme.

Hoti përmes një postimi në Facebook, ka pohuar se më 1 korrik, do të ketë takim mes përfaqësuesve të estradës që po kërkojnë lejimin e mbajtjes së ahengjeve dhe Komisionit Ekzekutiv për luftimin, monitorimin dhe reagimin ndaj Covid-19 për të vlerësuar nëse ka kushte që të zhvillohen aktivitete të tilla.