Arbëri

Sonte në DESKU, Jusuf Buxhovi, shkrimtar dhe historian

 

Në emisionin DESKU në KTV, sonte i ftuar është shkrimtari dhe historiani Jusuf Buxhovi.

Tema e emisionit të sotëm është: Çlirimi i papërfunduar i Kosovës.