Arbëri

Ish-gazetarët Halil Matoshi e Arbër Grabovci, zëvendësministra në MKRS

Ish-gazetarët Halil Matoshi e Arbër Grabovci, zëvendësministra në MKRS

Përmes një komunikate, MKRS njoftoi se ministrja Vlora Dumoshi ka pritur sot dy zëvendësministrat në këtë Ministri, Arbër Grabovci dhe Halil Matoshi, që të dytë ish-gazetarë, të cilët kanë pranuar detyrën e re.

Ministrja Dumoshi me zëvendësministrat Grabovci e Matoshi diskutoi për detyrat e përbashkëta, për planet dhe programin që pritet të realizojë MKRS-ja gjatë këtij viti si dhe për synimet që janë gjatë mandatit qeverisës, në plotësimin e objektivave për këtë fazë.