Arbëri

Auditori konfirmon abuzimet financiare në Zyrën e Kryeministrit

Gjatë vitit 2019, kryeministër i Kosovës ishte Ramush Haradinaj
 

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar të mërkurën raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Zyrës së Kryeministrit për vitin 2019 dhe ka konfirmuar shpërdorimin financiar.

KOHA, muajin e shkuar kishte raportuar në disa raste për abuzimet financiare në Zyrën e Kryeministrit, bazuar në draft-raportin e ZKA-së.