Arbëri

Qeveria s’përkrah iniciativën e Osmanit për hartimin e ligjit për pandeminë

Ndonëse Kryesia e Kuvendit e ka proceduar për mendim në Qeveri Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e koronavirusit, iniciativë kjo e kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, ajo nuk pritet të përkrahet nga Qeveria.

Kryeministri Avdullah Hoti nuk e konsideron të nevojshëm hartimin e një ligji të veçantë për pandeminë COVID-19, siç sugjeroi Gjykata Kushtetuese, raporton KOHA.