Arbëri

VV-ja pret 10.000 qytetarë në tubim, thirrjen e Ambasadës amerikane për kujdes e quan “shabllon”

 

Ngritja e tribunës në sheshin “Skënderbeu”, është një nga përgatitjet që Lëvizja Vetëvendosje është duke bërë për aktivitetin që pritet të mbahet të premten.

Në sheshet kryesore të kryeqytetit, më 12 qershor, duke filluar nga ora 17:00, pritet të zërë vend tubimi publik i organizuar nga kjo parti, e përmes të cilit është thënë se do të shënojnë Ditën e Çlirimit të Kosovës dhe 15-vjetorin e formimit të Vetëvendosjes.