Arbëri

Macroni i shkruan Hotit, propozon që dialogu me Serbinë të rinisë në Paris

Macroni i shkruan Hotit, propozon që dialogu me Serbinë të rinisë në Paris
 

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, i ka shkruar telegram urimi kryeministrit të ri të Kosovës, Avdullah Hoti dhe i bindur se dialogu me Serbinë për normalizim të marrëdhënieve do të vazhdojë së shpejti, ka propozuar që kjo do të ndodhë gjatë një samiti në Paris.

Macron, sipas letrës së përcjell nga Zyra e Kryeministrit, ka ofruar po ashtu mbështetje në zbatimin e reformave si, konsolidimin e shtetit të së drejtës, luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe për zhvillim ekonomik e shoqëror.