Arbëri

Aeroporti njofton se deri më 14 qershor s’ka fluturime

Aeroporti njofton se deri më 14 qershor s’ka fluturime
 

Aeroportin Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka njoftuar se deri më datë 14 Qershor 2020 nuk ka fluturime.

“Fluturimet që janë publikuar më herët për datat 13 dhe 14 Qershor 2020, janë anuluar nga kompanitë ajrore”, njofton zyrtarisht në Facebook ANP “Adem Jashari”.