Arbëri

"Nëse shpërthen edhe një valë e koronavirusit, mund të ketë mbi 1 mijë viktima"

Foto: KOHA
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka informuar këshilltarët komunalë për gjendjen shëndetësore gjatë pandemisë COVID-19, ku ka thënë se gjendja është e mirë dhe e menaxhueshme.

Ahmeti ka thënë se rreziku kryesor për rritjen e numrit të infektuarve vjen nga gastronomia sepse, sipas tij, bizneset e këtij sektori nuk po e respektojnë distancën.