Arbëri

Inspektorati nuk e kthen në punë ish-kryeshefin e KRU “Hidroregjioni Jugor” pasi u ankua për shkarkim

Inspektorati nuk e kthen në punë ish-kryeshefin e KRU “Hidroregjioni Jugor” pasi u ankua për shkarkim
KRU “Hidroregjioni Jugor”

Inspektorati i Punës e ka refuzuar ankesën e ish-kryeshefit ekzekutiv të KRU “Hidroregjioni Jugor” në Prizren, Besim Baraliu, ushtruar kundër vendimit të Bordit të Përkohshëm të Drejtorëve për shkak të ndërprerjes së kontratës së punës.

Në dokumentin e siguruar nga KOHA, theksohet se ankesa është refuzuar si e pabazuar, dhe se Inspektorati nuk gjeti shkelje të procedurave të zhvilluara nga KRU “Hidroregjioni Jugor” në lidhje me vendimin për shkarkim.