Arbëri

“Rruga njëkahëshe” krijon paqartësi për qytetarët që lëvizin nëpër oborret e institucioneve

Rrethojat u hoqën në fund të muajit prill për të mundësuar lirinë e lëvizjes së qytetarëve përmes oborrit të qeverisë. Nga këtu mund të kalosh nëpër oborrin e Kuvendit dhe të përfundosh në rrugën “UÇK”, pranë Komunës së Prishtinës e sheshit “Adem Jashari”.

Por, nëse mendon që të kthehesh nëpër rrugën e njëjtë, këtë nuk mund ta bësh.