Arbëri

Hoti: Do t’i heqim të gjitha pengesat që t’i japim frymë dialogut

Hoti: Do t’i heqim të gjitha pengesat që t’i japim frymë dialogut

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, është zotuar se do të hiqen të gjitha pengesat që lidhen me procesin e dialogut.

Hoti në një intervistë për Zërin e Amerikës, thekson se nëse dialogu nuk është i suksesshëm, do të ruhet e drejta si shtet, siç thotë ai, në bazë të Kushtetutës dhe ligjeve në fuqi që të vendosen të gjitha masat reciproke karshi Serbisë.