Arbëri

Sonte në DESKU: Kosova me Qeverinë Hoti

Sonte në DESKU: Kosova me Qeverinë Hoti
 

Sonte në emisionin DESKU në KTV, për kosovën në qeverinë Hoti, të ftuar janë Ismet Kryeziu si dhe Arben Hajrullahu.

Kosova me qeverinë Hoti është tema që do të trajtohet sonte në emisionin DESKU.