Arbëri

Përbërja e kabinetit që Hoti synon ta udhëheqë

Përbërja e kabinetit që Hoti synon ta udhëheqë

Kandidati për kryeministër të Kosovës, Avdullah Hoti ka prezantuar përbërjen e kabinetit të ri qeverisës.

Zëvendës kryeministër i parë do të jetë Besnik Tahiri, pasuar nga Driton Selmanaj, Albulena Balaj dhe Goran Rakiqi.