Arbëri

Një shqiptar në Finlandë vdiq nga koronavirusi

 

Një shqiptar në Finlandë ka vdekur si pasojë e koronavirusit të martën.

Lajmi është konfirmuar nga familjarë të tij dhe zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë në Kosovë, raporton KOHA.