Arbëri

MFT-ja më 9 qershor organizon ankand për Letrat me Vlerë, të shtatin për sivjet

MFT-ja më 9 qershor organizon ankand për Letrat me Vlerë, të shtatin për sivjet
 

Ministria e Financave dhe Transfereve, më 9 qershor do të hapë ankandin e shtatë për sivjet për Letrat me Vlerë.

Sipas njoftimit të MFT-së, në ankand do të emetohen obligacione me maturitet 3-vjeçar në shumën prej 30 milionë euro.