Arbëri

300 milionë euro për duhan kanë shpenzuar kosovarët brenda vitit

 

Rreth tre mijë tonë duhan, në vlerë mbi 300 milionë euro, kanë shpenzuar qytetarët e Kosovës brenda një viti. Ndërkohë, ata shprehen të pakënaqur me punën e autoriteteve përgjegjës për zbatimin e ligjit kundër konsumimit të duhanit në vendet publike.

97% e sasisë së duhanit që futet në vendin tonë, është i paketuar dhe gati për konsum, derisa importi i fletëve të duhanit është i vogël.