Arbëri

Albi Mall, qendra më e madhe tregtare në rajon, rihap dyert nga data 1 qershor!

Albi Mall, qendra më e madhe tregtare në rajon, rihap dyert nga data 1 qershor!
Artikull i sponsorizuar

Që nga 1 qershori, qendra tregtare Albi Mall do t'i rihapë dyert për t’iu rikthyer normalitetit.

Megjithatë për shkak të gjendjes së krijuar nga pandemia, të gjithë konsumatorët duhet t'i përmbahen rregullave të cilat janë caktuar nga MSH dhe OBSH në mesin e të cilave dominojnë: