Arbëri

“Raport” për shkarkimet në institucione e ndërmarrje publike

“Raport” për shkarkimet në institucione e ndërmarrje publike
 

“Raport” këtë javë u kushtohet vendimeve të Qeverisë për shkarkimin e zyrtarëve nga pozita drejtuese në institucione e ndërmarrjeve publike.

Pjesa e parë e emisionit u kushtohet vendimeve për shkarkim dhe emërim, në rastet e bordeve – atyre të përkohshme, që janë pasuar me vendime të tjera për shkarkim të zyrtarëve të lartë nga ndërmarrjet publike, dhe kontesteve të reja ligjore që kanë pasuar.