Arbëri

12 të shëruar nga koronavirusi të shtunën, gjashtë raste të reja

12 të shëruar nga koronavirusi të shtunën, gjashtë raste të reja

Sot në Klinikën Infektive janë raportuar 6 raste të reja me koronavirus, derisa 12 persona janë regjistruar si të shëruar.

Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Vushtrrisë 5 raste (sipas vendbanimit: 5 raste Stanovc) dhe 1 rast me vendbanim në Llazarevë-Obiliq.