Arbëri

Testi i Arritshmërisë mbahet më 23 qershor

Testi i Arritshmërisë mbahet më 23 qershor

Testi i Arritshmërisë për klasat e nënta do të mbahet më 23 qershor. Këtë e ka bërë të ditur të premten mbrëma Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Sipas njoftimit, MASHTI ka përgatitur dhe ka dërguar te drejtoritë komunale të arsimit udhëzuesit dhe informacionet e detajuara për nxënësit, institucionet arsimore dhe të përfshirët e tjerë në organizimin dhe administrimin e Testit të Arritshmërisë për vitin 2020.