Arbëri

Murati: Thirrja për mosrespektim të vendimit të Kushtetueses, është thirrje për anarki

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim dhe ish-ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Valon Murati, thotë se thirrja për mosrespektim të vendimit të Gjykatës Kushtetuese, është thirrje për anarki.

Murati përmes një postimi në Facebook, ka thënë se derisa një rast ka shkuar në Gjykatën Kushtetuese, atëherë domosdoshmërisht do të ketë të kënaqur e të pakënaqur.