Arbëri

KMDLNJ u kërkon të gjitha palëve të respektojnë vendimin e Kushtetueses

KMDLNJ u kërkon të gjitha palëve të respektojnë vendimin e Kushtetueses

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut – KMDLNJ përmes një komunikate për opinionin u ka kërkuar të gjitha palëve që ta respektojnë aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese.

Ky këshill thotë se është kundër linçimit publik që po iu bëhet gjykatësve të Kushtetueses që morën vendimin.