Arbëri

Limaj fton partitë të pranojnë aktgjykimin e Kushtetueses

Limaj fton partitë të pranojnë aktgjykimin e Kushtetueses

Kryetari i Nismës Soacialdemokrate. Fatmir Limaj, ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Kushtetuese në lidhje me dekretin e presidentit Hashim Thaçi për mandatarin, ndërkohë që ka ftuar edhe partitë tjera ta pranojnë atë.

Limaj dhe partia e tij, do të jenë pjesë e Qeverisë së ardhshme, bazuar në marrëveshjen e arritur më herët me LDK-në.