Arbëri

Besimtarët nisin të falen në xhami, respektojnë masat

Me rifillimin e punës së objekteve fetare në Kosovë, zëvendëskryeimami i Prishtinës, Idriz Xhigoli, ka folur për emisionin e mëngjesit “Sot” në KTV, ku tha se në xhami ishte prezente vetëm mosha e re e besimtarëve dhe të gjitha procedurat kanë shkuar sipas rekomandimeve të IKSHP-së dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

“Sot kemi filluar me namazin e sabahut, gjithçka ka shkuar në rregull sipas masave të përcaktuara nga Ministrisë së Shëndetësisë. Ata që sot erdhën për të falur namazin ishin më shumë të moshës rinore, nuk pati të moshës vjetër mbi 65 vjeç dhe nuk ka pasur fëmijë, kemi marrë masat e parapara dhe gjithçka ishte në rregull”, ka thënë ai në një intervistë.