Arbëri

Qeveria rrethohet me flamuj të SHBA-së dhe NATO-s

Qeveria rrethohet me flamuj të SHBA-së dhe NATO-s
Foto: KOHA

Mëngjesi i sotëm ka gjetur objektin e Qeverisë së Kosovës të rrethuar me flamuj të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe NATO-s, dhe përmbi to, është vendosur fotografia e Agon Musliut, i cili kishte vdekur në Qendrën Studentore ku po mbahej në karantinë. 

KOHA ka arritur ta siguroj një fotografi ku shihen flamujt, derisa nuk dihen autorët e as arsyeja e vendosjes së tyre.