Arbëri

Shkarkohet nga pozita e drejtoreshës në Postë bashkëshortja e ish-deputetit të PDK-së

Shkarkohet nga pozita e drejtoreshës në Postë bashkëshortja e ish-deputetit të PDK-së
 

Menaxhmenti i ri i Postës së Kosovës ka shkarkuar sot Xhyljetë Izmaku-Rama nga pozita e drejtoreshës së Departamentit për Burime Njerëzore, Administratë dhe Protokoll.

KOHA merr vesh se ajo është shkarkuar për shkak të shkeljeve në vendin e punës dhe për nepotizëm.