Arbëri

Japonia ndihmon Kosovën me 700 mijë dollarë për betejën me COVID-19

Japonia ndihmon Kosovën me 700 mijë dollarë për betejën me COVID-19
 

Japonia ka ndarë më shumë se 700 mijë dollarë për Kosovën në luftën kundër koronavirusit, ka bërë të ditur i ngarkuari me punë në Ambasadën Japoneze në Kosovë, Mitsunori Ogasawara, sipas një njoftimi nga Ministria e Shëndetësisë.

Kjo u bë e ditur në një komunikatë pas takimit që ministri Arben Vitia pati me Ogasawaran. Në njoftimin për media theksohet se Ogasawara ka thënë se “Japonia e sheh krizën COVID-19 si një krizë të sigurisë njerëzore dhe për këtë qëllim dëshiron ta ndihmojë Kosovën në përballimin e saj”.