Arbëri

9 të infektuar të hospitalizuar në Infektivë, 2 në gjendje më të rëndë

9 të infektuar të hospitalizuar në Infektivë, 2 në gjendje më të rëndë

Nëntë persona me COVID-19 janë duke u trajtuar në Klinikën Infektive në QKUK. Nga ta dy janë në gjendje më të rëndë.

“Pesë raste janë në gjendje stabile, dy raste po trajtohen me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive. Në repartin e Mjekimit Intensiv janë duke u drejtuar dy raste tjera në gjendje të rëndë”, është njoftuar nga QKUK-ja.