Arbëri

Kosova po bëhet gati për valën e dytë të COVID-19, premtohen pesë laboratorë dhe trefishim i respiratorëve

Kosova po bëhet gati për valën e dytë të COVID-19, premtohen pesë laboratorë dhe trefishim i respiratorëve

Ministri në detyrë Arben Vitia, ka thënë se Kosova do të jetë e gatshme për valën e dytë të koronavirusit, që parashikohet se mund të paraqitet në vjeshtë.

Ai në konferencën për media të mbajtur të hënën, ka thënë se nuk e di kur do të paraqitet vala e dytë, porse vendi do ta presë më i gatshëm se që ishte tash.