Arbëri

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Fitër Bajramit!

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Fitër Bajramit!
Artikull i sponsorizuar

Duke ju uruar mbarësi, mirëqenie, mirëkuptim dhe harmoni ndaj njëri-tjetrit ju urojmë Festën e Fitër Bajramit!

Bëje edhe më të bukur festën tënde duke mbushur tavolinën e mikpritjes me produktet e brendet e kompanisë Fluidi si; Rc Cola, Jaffa Champion, RedRain, Mighty Rain për freski dhe vaj/margarinë Floil për ushqime të shijshme.