Arbëri

Sipas shoqërisë civile, Kosova s’mund të rifillojë dialogun me Serbinë pa unitet politik e qeveri stabile

 

Dy shtetet më të fuqishme në Bashkimin Evropian, Gjermania dhe Franca, u kanë kërkuar Kosovës dhe Serbisë që sa më parë ta rifillojnë dialogun.

Një thirrje e tillë është bërë përmes një artikulli të përbashkët të ministrave të jashtëm të të dyja vendeve, i botuar ekskluzivisht në Kohën Ditore.