Arbëri

Në Qendrën e Studentëve janë 177 persona të karantinuar

Në Qendrën e Studentëve janë 177 persona të karantinuar

Në Qendrën e Studentëve në Prishtinë vazhdojnë të qëndrojnë 177 persona që janë kthyer në Kosovë gjatë kohës së pandemisë.

Drejtori i kësaj qendre, tregon se vetëm të enjten janë vendosur rreth 100 shtetas që erdhën nga Kroacia, Sllovenia dhe Zvicra.