Arbëri

Kurti numëron “katër orvatjet e presidentit” për ta rrëzuar

Kurti numëron “katër orvatjet e presidentit” për ta rrëzuar
 

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, i ka quajtur “orvatje të dështuara” përpjekjet e presidentit Hashim Thaçi për formimin e qeverisë së re, duke mandatuar Avdullah Hotin nga LDK-ja.

Ai ka shkruar në Facebook, se kjo është orvatja e katërt dhe se edhe kjo sipas tij do t’i dështojë.