Arbëri

Ramadani kërkon më shumë transparencë nga AUV-i në fazën e dytë të trajtimit të qenve endacakë

Ramadani kërkon më shumë transparencë nga AUV-i në fazën e dytë të trajtimit të qenve endacakë
 

Elza Ramadani nga Fondacioni për të drejtat e kafshëve ka kërkuar më shumë transparencë e bashkëpunim nga Agjencia e Veterinarisë dhe Ushqimit lidhur me fazën e dytë të trajtimit të qenve endacakë.

Ajo në Express Intervista të KTV-së ka thënë se, sipas AUV-it në fazën e parë në vitin 2018, janë trajtuar 14 mijë qenë endacakë.