Arbëri

Sonte në DESKU, Ardian Gjini

Sonte në DESKU, Ardian Gjini
 

Sonte në emisionin “Desku” në KTV, i ftuar Ardian Gjini, kryetar i Gjakovës dhe nënkryetar i AAK-së.

AAK-ja në kohën e krizës pandemiko-politike